Skumgummirullar

Alltså detta är så roligt, för massa år sedan så köpte mamma sånnahär på rusta och jag och min syster fick som aldrig till det och det blev inte alls vackert... De är lite för få för att ha i hela håret så när jag var i lycksele för ett tag sedan så hittade jag sånna på dollarstore så jag köpte ett paket med 10 stycken som jag tror kostade 29:- KAP!
Inatt ska dessa få åka i mitt hår och vara i hela natten, det är inte alls bekvämt men jag gillar resultatet, det kan bli afrovarning om man borstar ut det som jag vill alltså haha. Tänkte dela med mig av mina bästa tips för att det ska bli så bra som möjligt så kan jag kanske ta en bild imorgon!
- Blöt håret och lägg i olja, balsam eller någonting som gör håret mjukt i topparna eftersom det har en tendens att bli frissiga!
- Torka det så att det är fuktigt och hinner torka till morgondagen
- Ta en ganska smal bit hår och börja i toppen att rulla så att det fastnar och rulla upp så nära hårbotten som möjligt om man vill ha lockarna till hårbotten.
- Sov i dom och ta ut alla rullar och dra sedan isär varje lock så mycket som du vill, vill du ha väldigt mycket volym och afroliknande så borsta ut dom. Med varning för friss om man borstar!
 
ROLIGT men framförallt KUL
 
 
 
tips & trix | |
#1 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Tack för tipset! :)

Upp