Allt det dåliga kan medföra bra saker

Lite vad som har runnit ner i min mage under den senaste tiden. Favoriten måste nog vara lasagnen eller den grillade pizzan! Har ni inte smakat grillad pizza så är det ett stort tips, man köper en pizzasten så lägger man den på grillen och sedan pizzan på en pizzaplåt in där så blir det smaskens efter ett tag!
 
Det är en hel del plugg nuförtiden och jag är så less på det! Vill helst bara ligga hemma och se på grey's anatomy men det är inte riktigt ett val.. Har muntligt prov i historia nästa vecka om 1800-talet och jag avskyr verkligen historia! Det enda som kan vara interessant att läsa om är krig och deras betydelser osv. Sen har jag även matteprov på kap 2 och jag säger det igen, jag förstår verkligen inte det vi håller på med nu... och jag vill verkligen inte lägga ned tid på att räkna matte på min fritid, jag vägrar!
 
Att det är fredag idag är det nog inte många som missat, och det känns otroligt skönt det känns som att veckorna bara flyger förbi och det gillas verkligen! Som ingen heller säkert missat så ska det ske en solförmörkelse idag och jag är så nyfiken på vad som kommer hända, dagen till ära bjöd ju även på världens blåaste himmel så vi här uppe i norr lär väl märka en skillnad på ljuset! Har även sovmorgon idag men klev upp tidigt med jesper och nu ligger jag i soffan och försöker skriva lite på mitt svenska tal och frågorna till det muntliga historiaprovet. Hoppas att alla får en bra dag hejhej
 
Babbel, Mat, Skola | | 3 kommentarer |

Malla biffar till

Goddag kära vänner!
Snodde Moas fina adidas kofta igår och även hennes soc träningslinne. haha jag gillar starkt ljuset i Moas rum då det är dags för egopics haha som ni förstår så faller ljuset väldigt bra på min arm. Hursom gårdagen var en liten dipp som sagt men dagen till ära har varit bra än så länge, saknar dock solen som inte ville visa sig idag!
Slutar egentligen 14.40 idag men våran mattelärare har satt in en extra mattelektion till 4 eftersom vi har prov nästa vecka, skulle behöva gå på den men den är valfri så jag väljer att fara hem tror jag! Har ändå inte med miniräknaren idag och då är det inte lika lätt att räkna detta kapitel då vi håller på med logaritmer som jag inte riktigt förstår! Aja ha en bra dag alla!
 
Skola, Träning | | Kommentera |

nike nike nike nike

så jag gillar nike alltså! Jobbigare dag hade jag idag, åkte buss för första gången på typ 5 veckor till skolan och tur var så sov jag hos Jesper så han åkte med mig så det var tur för mig! Aja ryggan gick sönder idag, en finare jag fick av min kära syster från London så då blev jag mindre lycklig.. Fattar ingenting på matten nu haha, samhällsprovet gick inte så bra alls och taxin hem kom 16.35 istället för 16.05 menmen dessa i-lands problem ska man väl inte klaga på!
 
Kvällen till ära blir det ett gympass och sedan säkert mysa resten av kvällen, tänkte försöka orka mig till ett kortare svettpass men får se vad min kära fot palla! Hoppas ni alla får en fin kväll sov så gott!
 
Skola, Träning | | 2 kommentarer |
Upp